NPP ZA DRUŠTVENO – HUMANISTIČKO PODRUČJE

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke u suradnji sa uredom OSCE-a iz Mostara i Međunarodnim udruženjem “Interaktivne otvorene škole” iz Tuzle organizira trodnevno stručno usavršavanje na temu  „Interaktivne metode u nastavi i ishodi učenja”.

Stručno usavršavanje će se realizirati 7., 8. i 9. prosinca 2017. godine u Hotelu Park, Široki Brijeg. Sudionici su  nastavno osoblje osnovnih i srednjih škola s područija Županije Zapadnohercegovačke i predstavnici Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke. 
Navedena aktivnost je druga u nizu za eksperimentalnu provedbu revidiranih nastavnih planova i programa za društveno-humanističko područje definiranih na ishodima učenja u  Županiji Zapadnohercegovačkoj.
Voditeljice edukacije su Mara Ostojić i Indira Lukavica, trenerice Međunardonog udruženja “Interaktivne otvoreni škole” Tuzla iz oblasti Interaktivnih metoda.
Tokom trodnevne edukacije sudionici će imati priliku produbiti znanje o  interaktivnoj nastavi, razviti vještine u provođenju interaktivne  nastave, kao i sposobnost samostalnog kreiranja priprema na temelju ishoda učenja.
Takođe, cilj edukacije je usvojanje komunikacijskih vještina i znanja potrebnih za uspješan život i rad u razredu (komunikacija i povezivanje partnera u obrazovanju).
Nakon edukacije sudionici će dobiti zadatak u praksi koji podrazumjeva primjenu naučenog u praksi odnosno u vlastitom radu.

Nalazite se ovdje: Home Aktualnosti Novosti NPP ZA DRUŠTVENO – HUMANISTIČKO PODRUČJE